Verjamemo v dobro ekipo.

Dober kolektiv odlikuje pozitivna energija, povezovanje in spoštovanje.

Verjamemo v dobro ekipo.

Dober kolektiv odlikuje pozitivna energija, povezovanje in spoštovanje.

Verjamemo v dobro ekipo.

Dober kolektiv odlikuje pozitivna energija, povezovanje in spoštovanje.

RASTEMO IN ZAPOSLUJEMO

Iščemo disponenta / prometnika

Smo manjše, dobro stoječe podjetje z dolgo tradicijo in konstantno rastjo. Opravljamo prevoze po Sloveniji in v mednarodni špediciji. Specializirani smo za cestne prevoze vseh vrst ladijskih zabojnikov.

V svoj kolektiv vabimo disponenta/prometnika (m/ž), ki obvlada organiziranje prevozov in se zaveda pomena racionalnosti. Močno zaželjeno je sporazumevanje v slovenskem, angleškem, nemškem, italijanskem in hrvaškem jeziku. Potrebujemo dobro organizirano osebo, ki se znajde s preglednicami, obvlada osnove MS Office programov in ji rokovanje s predpisanimi dokumenti ne predstavlja ovir. Cenimo organiziranost, izkušnje in samoiniciativnost. Izkušnje za opravljanje tovrstnega delo so namreč pogoj za zaposlitev.

Delo poteka od ponedeljka do petka, večinoma v dopoldanskem času. Zaradi narave dela se pričakuje občasna dosegljivost izven omenjenega časa. To je odvisno predvsem od vas in vaše učinkovitosti.

Plačilo je stimulativno glede na učinkovitost in samoiniciativnost. Osnovo, ki je v omenjeni panogi nadpovprečna, dorečemo na razgovoru. Stremimo k temu, da je vsak trud ustrezno nagrajen. Zaposlenim omogočamo napredovanje in izobraževanje.

Pogodbo za polni delovni čas s kandidatom sklenemo za določen čas 6 mesecev, z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas.

Delovno mesto se nahaja v Žalcu, na sedežu podjetja, v sodobno opremljenih in klimatiziranih prostorih, kjer je omogočeno udobno in sproščeno delo.

Svoje predstavitveno pismo in življenjepis posredujte na kadri@vidavi.si.

Če želite, da vašo prošnjo hranimo v arhivu do vašega preklica (za primer novih zaposlitvenih možnosti), nam to jasno napišite v predstavitvenem pismu, saj sicer vaše prošnje ne smemo hraniti (Zakon o varstvu osebnih podatkov; Uradni list RS, št. 94/07).